Donades les circumstàncies sanitàries actuals, millor contactar directament amb l'allotjament: 650936400

Sobre Cal Prat

Cal Prat, casa rural de pagès

Turisme rural, relax i desconnexió

Cal Prat és una antiga casa de pagès del segle XVIII situada al petit nucli d’El Soler, dins el terme municipal de Calonge de Segarra a l’Alta Anoia, just a tocar de les comarques de La Segarra i El Solsonès.

Una acurada restauració ens ha permès conservar totes les estances i elements típics d’una antiga casa de pagès com són el celler, el cup del vi, l’estable, el forn de pa, la llar de foc, etc.

La vostra estada a Cal Prat us permetrà gaudir-ne tot imaginant-vos com ha estat la vida de la nostra pagesia en els darrers segles, i podreu fruir del paisatge i la tranquil·litat del món rural d’avui.

El Forn i El Celler de Cal Prat, així s’anomenen els nostres allotjaments per la particularitat que caracteritza a cadascun, tenen una capacitat de fins a 8 i 5 persones respectivament. També es pot llogar la casa sencera, ja que els dos allotjaments es poden comunicar.

Destacats
  • Silenci absolut enmig de plena naturalesa
  • Excursions a tocar de la casa i rutes organitzades
  • Material per a infants
  • Piscina climatitzada privada
  • Habitacions privades amb tot detall

No estem tranquils fins a veure't satisfet

Explica'ns què necessites, què busques, què et falta i tots els dubtes que et sorgeixin per tal de gaudir al 100% de la teva estada.

Disposem de trones, bressols, llits supletoris i altres materials que poden fer-te l'estada més amena.

Arriving
April
2015
Departing
April
2015
Rooms
Guests
Adults
Children
Contacta'ns