Donades les circumstàncies sanitàries actuals, millor contactar directament amb l'allotjament: 650936400

Noticies & Històries

2018-12-25
0
3042
Historia de la Segarra

ELS PASTORETS DE CALAF

Els Pastorets de Calaf representen la tradició ininterrompuda que va d’avis a pares i de pares a fills. El fet que aquesta tradició s’escaigui per Nadal, fa palès l’atmosfera d’intimitat i de calidesa característica d’aquesta època de l’any.

El desembre de l’any 1925 es van representar per primera vegada a Calaf Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres que encara avui es representen al Casal de Calaf. L’any 2016 van complir 90 anys de plena activitat al municipi, i van estrenat una banda sonora pròpia. Els Pastorets de Calaf comptaven ja amb una música original escrita pel prestigiós compositor Mn. Valentí Miserachs i Grau. Amb motiu del 90è aniversari l’any 2015, se li van encarregar els treballs per completar, revisar i adaptar aquesta obra a l’espectacle actual.  La interpretació va anar a càrrec de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i del Cor ARSinNOVA.

Les representacions, que es fan al teatre del Casal de Calaf, tenen una durada de 2 hores 45 minuts i un entreacte de 15 minuts.

Arriving
April
2015
Departing
April
2015
Rooms
Guests
Adults
Children
Contacta'ns